Thursday, March 21, 2019 Text is available under the CC BY-SA 3.0 licence.

Johan Derksen

« All quotes from this author
 

Die hbs-scholier die we hebben heeft goede ideeŽn, maar komt niet geloofwaardig over. Ik denk dat er eerst een wijf overheen moet voor hij volwassen wordt.
--
That HBO student has some good ideas, but he doesn't seem reliable. I think what he needs is to get laid to become a man.
--
On VVD politician Mark Rutte, Nieuwe Revue (2007-09-03)

 
Johan Derksen

» Johan Derksen - all quotes »Tags: Johan Derksen Quotes, Authors starting by D


Similar quotes

 

... (een flits van inzicht) komt nooit vanzelf, in de zin dat je er geen moeite voor hoeft te doen. Je moet je er echt wel voor inspannen. Er is een mooi spreekwoord voor: ďtoeval schiet de voorbereide geest te hulpĒ. Zoín inzicht komt wel toevallig, maar je krijgt het alleen als je bent voorbereid. Het inzicht komt niet vanzelf.

 
Carlo Beenakker
 

... de wiskunde (houdt) zich veel meer bezig (...) met bijvoorbeeld de structuur achter iets of met het bouwwerk van iets. Wiskundigen zijn ook niet echt een soort puzzelaars. Degenen die echt wiskundige puzzels oplossen dat zijn de natuurkundigen. Als je het leuk vindt om wiskundige puzzels op te lossen, moet je geen wiskunde maar natuurkunde gaan studeren!

 
Carlo Beenakker
 

...gezien hebben dat de bijbel in de Scholen moet gebruikt worden, zooals de wet voorschrijft.

 
Piet Joubert
 

Michelle Pfeiffer. Dat vind ik een lekker wijf. Maar ik moest genoegen nemen met Miss Gouda 1962.

 
Johan Derksen
 

Bij natuurkunde heb je een beetje van alles wat: je moet goed zijn in puzzelen, maar je moet ook grote lijnen kunnen zien, belangrijke dingen van onbelangrijke dingen kunnen scheiden, snel nieuwe stof in je kunnen opnemen en snel in een voordracht of artikel de essentie kunnen zien.

 
Carlo Beenakker
© 2009–2013Quotes Privacy Policy | Contact